Praktijk opleiding voor de bromfiets

Om je voor te bereiden op het praktijk examen moet je een aantal lessen volgen bij een rijschool. Door een goed opleidingsplan kunnen wij deze lessen beperken tot een minimum waarbij we rekening hebben gehouden met de ideale mix veiligheid/kosten!

Wij kiezen ervoor met 1 leerling de weg op te gaan, zodat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt. Op dit moment gaan we uit van circa 4 lessen.

De lessen worden gegeven op een moderne 4 tact bromfiets (automatische versnellingsbak). Onder de categorie bromfiets vallen de voertuigen: bromfiets, snorfiets, scooter, brommobiel, quad en trike. (brommobiel heeft een apart examen!!!)

Automaat of schakel?

Als je slaagt voor het examen op een automatische bromfiets mag je ook op een schakelbrommer rijden.

Kleding

Uiteraard is het verplicht om tijdens het examen een goedgekeurde bromfietshelm te dragen.

Ondanks dat het niet verplicht is adviseren zowel het CBR als Cees & Co om tijdens de lessen en het examen goede kleding te dragen. Denk daarbij aan: handschoenen die je handen en polsen goed bedekken. Hoge schoenen of laarzen die ook je enkels bedekken.

Leeftijd

Je theorie kan je al halen als je 15,5 jaar halen maar de rijlessen mogen pas vanaf 16 jaar. Om praktijk examen te mogen doen, moet je dus 16 jaar zijn en in het bezit van je theoriecertificaat.

In dit voordeelpakket zit een unieke theorie module, 4 uur rijles en het praktijk examen bromfiets.
Je voordeel is € 30,- en je betaald € 325,- ( € 50,- bij inschrijving en de resterende € 275,- bij aanvraag van je praktijkexamen)

 

Neem contact met ons op!

Denk jij er aan om je rijbewijs te halen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.