Praktijk opleiding voor de bromfiets

Direct inschrijven

Unieke lesmethode!

Onze unieke lesmethode zorgt al jaren voor een hoog slagingspercentage en is de beste voorbereiding op je examen. Onze theorie module is een zelfstudie programma op internet die je snel en bovendien voordelig de beste voorbereiding geeft om te slagen voor je theorie-examen.

De praktijk opleiding is opgesplitst in 2 blokken.

  • De eerste 90 minuten werken  we volledig individueel (1 leerling) aan de basis van dit examen. Voertuigbeheersing, plaats op de weg, snelheid en gedrag op kruispunten staan hier centraal. 
  • Het tweede blok van 2,5  uur gaan we met max. 3 personen werken aan verplaatsingen, afslaan, spiegelen en een korte instructie over een aantal technische vragen welke onderdeel zijn van het examen. Aansluitend deze laatste les doe je examen bij het CBR.

Door deze lesmethode zijn we in staat je persoonlijk te begeleiden en kunnen we maatwerk leveren en tegelijkertijd concurreren in prijs met rijscholen die wel 4 leerlingen tegelijkertijd les geven. Kies jij ook voor deze beproefde lesmethode? Schrijf je dan snel in voor onze bromfietsopleiding.

Automaat of schakel?

Als je slaagt voor het examen op een automatische bromfiets mag je ook op een schakelbrommer rijden. De lessen worden gegeven op een moderne 4 tact bromfiets (automatische versnellingsbak). Onder de categorie bromfiets vallen de voertuigen: bromfiets, snorfiets, scooter, brommobiel, quad en trike. (brommobiel heeft een apart examen!!!)

Kleding

Uiteraard is het verplicht om tijdens het examen een goedgekeurde bromfietshelm te dragen.

Ondanks dat het niet verplicht is adviseren zowel het CBR als Cees & Co om tijdens de lessen en het examen goede kleding te dragen. Denk daarbij aan: handschoenen die je handen en polsen goed bedekken. Hoge schoenen of laarzen die ook je enkels bedekken. Een helm kan je in bruikleen krijgen al dien je hiervoor wel een helmmuts te gebruiken. ( € 5,- te koop bij de rijschool)

Inschrijven

Je theorie kan je al halen als je 15,5 jaar halen maar de rijlessen mogen pas vanaf 16 jaar. Om praktijk examen te mogen doen, moet je dus 16 jaar zijn en in het bezit van je theoriecertificaat.

In dit voordeelpakket zit een unieke theorie module, 4 uur rijles en het praktijk examen bromfiets.
Je voordeel is € 35,- en je betaald € 429,- ( € 49,- bij inschrijving en de resterende € 380,- bij aanvraag van je praktijkexamen)

Direct inschrijven

Schrijf je vrijblijvend in via deze inschrijfwizard. Wij nemen eerst contact met je op.