Ook jij kan je rijbewijs halen!

Haal je rijbewijs in Breda. Ook met faalangst, ADHD of autisme!

Bij ons kun je je rijbewijs halen, zelfs als je faalangst, rijangst, autisme of ADHD hebt. We begrijpen dat hoewel je de kennis hebt om je rijbewijs te halen, het soms moeilijk is om dit zonder hulp te doen. Onze rij-instructeur Maurice is gecertificeerd faal- en rijangstinstructeur en is opgeleid door Sjaak de Coninck, een gerespecteerde verkeersgedragstherapeut en traumabegeleider bij de Bovag.

Daarnaast is onze rijlesinstructeur Mirella erkend instructeur Autisme en ADHD, met een opleiding bij Spectrum Nederland in Eindhoven.

Onze ervaren rijlesinstructeurs hebben al vele cursisten met succes geholpen om weer de weg op te gaan in Breda en omstreken. Wil je meer weten over rijles in Breda met faalangst, rijangst, ADHD of autisme? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!B

 Al onze rijles instructeurs hebben ruime ervaring in het geven van deze bijzondere rijlessen. Zij hebben al vele cursisten uit Breda en omstreken met succes weer de weg op geholpen. Wil je meer weten over rijles in Breda met faalangst, rijangst, ADHD of autisme? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Verkeersschool Cees & Co is een betrouwbare rijschool met veel aandacht voor persoonlijke begeleiding, dus ook jouw ideale rijschool voor deze begeleiding!

Rijles met Faalangst

Heb je last van faalangst voor je rijexamen? Meld dit dan bij je aanmelding voor rijlessen, zodat we je passend advies kunnen geven. Voordat je met je rijlessen begint, zullen we met jou in gesprek gaan over je angsten, je behoeften tijdens de rijlessen en examens, en eventueel de oorzaak van de faalangst. Op deze manier bereiden we je zo goed mogelijk voor op de rijlessen, het rijexamen en het behalen van je rijbewijs.

Faalangst is de angst die je ervaart vóór een prestatie, vooral wanneer je onder druk staat. Het kan je denkvermogen, durf en handelen belemmeren. Dit kan ervoor zorgen dat je niet kunt laten zien wat je normaal gesproken wel kunt. Als je denkt dat je last hebt van faalangst, geef dit dan aan bij je aanmelding voor je rijlessen, zodat wij je passend advies kunnen geven. Via Verkeersschool Cees & Co kun je bij het CBR een apart faalangstexamen afleggen. De tarieven hiervoor kun je vinden op onze tarieven pagina.

Autisme/ADHD en rijles

Als je autisme of ADHD hebt, kunnen rijlessen en het rijexamen anders verlopen dan normaal. Jouw aandoening kan invloed hebben op bepaalde aspecten waarop je anders reageert dan iemand zonder ADHD of autisme. Met onze begeleiding zorgen we ervoor dat je hoe dan ook je rijbewijs haalt. Dankzij onze stapsgewijze methode en duidelijke instructies krijg je de begeleiding die je nodig hebt om snel achter het stuur te kunnen stappen met een rijbewijs.

Bij Verkeersschool Cees & Co kun je ook terecht voor rijlessen als je autisme, ADHD of een andere spectrumstoornis hebt. Mensen met autisme, ADHD of vergelijkbare problemen zijn net zo capabel als ieder ander om auto te rijden, maar door een iets andere informatieverwerking in de hersenen kan het aanleren iets minder vanzelfsprekend zijn. Met de juiste begeleiding tijdens de rijlessen is het gelukkig ook voor hen heel goed mogelijk om hun rijbewijs te halen! 

Het CBR gaat ook na of je lichamelijke of geestelijke problemen hebt die van invloed kunnen zijn op je rijgedrag. Als je een rijexamen wilt aanvragen, moet je altijd eerst een Eigen verklaring invullen. Hierop staan 10 vragen over je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. De Eigen verklaring / gezondheidsverklaring moet je kopen bij het CBR.  hier de link!

Machtigen van uw rijbewijs

Theorie examen reserveren

 Gezondheisverklaring aanvragen

 

 

Neem contact op!

Heb je vragen, wil je contact? laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.