Auto

Onze rijlessen duren maar liefst 60 minuten! Onderzoek heeft aangetoond dat dit de beste tijd is om het meeste uit de lessen te halen. Dus meer waar voor je geld! 

Motor

Bij verkeersschool Cees & Co hanteren we een persoonlijke benadering en je kunt direct beginnen. Een jas, helm en handschoenen kan je GRATIS in bruikleen krijgen.

Bromfiets

Om je voor te bereiden op het praktijk examen moet je een aantal lessen volgen bij een rijschool. Door een goed opleidingsplan kunnen wij deze lessen beperken tot een minimum.

Vrijblijvend meer informatie over rijlessen bij Cees & Co

Autorijlessen

Je krijgt de rijles van ervaren instructeurs en instructrices die borg staan voor kwaliteit en een hele leuke opleiding. Onze rijlessen duren maar liefst 60 minuten! Onderzoek heeft aangetoond dat dit de beste tijd is om het meeste uit de lessen te halen. Dus meer waar voor je geld! Moeite met kiezen van een geschikte rijschool? Neem dan eerst een proefles.

Weet jij al helemaal wat je wilt? Neem dan contact op om een eerste afspraak te maken.

Motorrijlessen

Bij verkeersschool Cees & Co hanteren we een persoonlijke benadering en je kunt direct beginnen. Een jas, helm en handschoenen kan je GRATIS in bruikleen krijgen. We lessen op een Yamaha MT07, voorzien van handvat verwarming. De lestijden worden in overleg gemaakt.
 
Verkeersschool Cees & Co is een betrouwbare rijschool met veel aandacht voor persoonlijke begeleiding, dus ook jouw ideale rijschool voor je motorrijbewijs! Moeite met kiezen van een geschikte rijschool? Kies voor een vrijblijvende motor-experience en ervaar zelf!

Bromfietsrijlessen

Om je voor te bereiden op het praktijk examen moet je een aantal lessen volgen bij een rijschool. Door een goed opleidingsplan kunnen wij deze lessen beperken tot een minimum waarbij we rekening hebben gehouden met de ideale mix veiligheid/kosten! Wij kiezen ervoor om met een leerling de weg op te gaan, zodat je alle aandacht krijgt die je nodig hebt.
De lessen worden gegeven op een moderne 4 tact bromfiets (automatische versnellingsbak). Onder de categorie bromfiets vallen de voertuigen: bromfiets, snorfiets, scooter, brommobiel, quad en trike. (brommobiel heeft een apart examen!)
Als je slaagt voor het examen op een automatische bromfiets mag je ook op een schakelbrommer rijden

Denk jij er aan om je rijbewijs te halen?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.