Rijlessen van 60 minuten in regio Breda!

Direct inschrijven

Wil je graag leren autorijden? Bij Verkeersschool Cees & Co ben je aan het juiste adres! Wij bieden rijlessen aan met ervaren instructeurs en instructrices die garant staan voor kwaliteit en een plezierige opleiding. Ontdek nu onze rijlessen van maar liefst 60 minuten, waarbij onderzoek heeft aangetoond dat dit de ideale tijdsduur is om het maximale uit elke les te halen. Kies voor waardevolle lessen en haal meer uit je geld!

Heb je moeite met het kiezen van een geschikte rijschool? Maak dan gebruik van onze vrijblijvende proefles. Tijdens deze introductieles kun je wennen aan de lesauto en kennismaken met de rijinstructeur. Er is volop gelegenheid om te rijden en vragen te stellen. Op deze manier kunnen wij een goed beeld krijgen van jouw behoeften en jou voorzien van een persoonlijk advies voor jouw rijopleiding op maat. Maak een weloverwogen keuze met onze speciale proefles/introductieles!

Rijlessen vanaf 16.5 jaar in Breda

Bij Verkeersschool Cees & Co kun je al vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen in Breda. Dankzij 2toDrive kun je op je 17e al rijexamen doen en je rijbewijs behalen. Geen gedoe meer met wachten tot je 18e verjaardag om eindelijk met rijlessen te kunnen beginnen. Met ons ben je sneller op weg! Na het behalen van je rijbewijs mag je tot je 18e verjaardag zelfstandig rijden, maar wel onder begeleiding van een door jou gekozen coach. Geniet van de vrijheid op de weg met de nodige begeleiding. Let op: alleen jongeren die op of na de startdatum van 2toDrive 17 jaar worden, mogen het praktijkexamen afleggen bij het CBR.

Bij Verkeersschool Cees & Co ben je verzekerd van een betrouwbare rijschool met persoonlijke begeleiding, waardoor wij de ideale keuze zijn voor 2toDrive! Begin nu al met het halen van je theorie-examen vanaf 16 jaar en start met rijlessen vanaf 16,5 jaar. Bereid je voor op het behalen van je rijbewijs op een jonge leeftijd!

Enkele voordelen van 2toDrive:

  • Doe waardevolle rijervaring op vóór je 18e verjaardag.
  • In andere landen heeft 2toDrive geleid tot wel 30% minder ongevallen.
  • Kies maximaal 5 coaches die op je begeleiderspas worden vermeld.
  • Leer sneller naarmate je jonger bent.
  • Nodig je vrienden uit om mee te rijden met jou en je coach.

Voor uitgebreide informatie en het aanvragen van je begeleiderspas verwijzen we je graag naar onze website: www.2todrive.nl.

Wil jij een kennismakingsles? Neem nu contact met ons op!

Neem contact op!

Heb je vragen, wil je contact? laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.