Welkom bij onze rijschool in Breda, dé plek voor het behalen van je motorrijbewijs! Bij ons kun je terecht voor professionele en deskundige motorrijlessen. Onze ervaren instructeur staat klaar om jou alle vaardigheden en kennis bij te brengen die je nodig hebt om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan.

 

Is onze motorrijles in Breda iets voor jou? Probeer het uit!

 

Onze motorrijlessen in Breda zijn speciaal ontworpen om aan te sluiten bij jouw individuele behoeften en leerstijl. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, wij passen ons lesprogramma aan jouw niveau aan. We bieden lessen voor het behalen van  het volledige A-rijbewijs (zware motor).

Onze rijschool beschikt over moderne lesmotoren (Yamaha MT-07) die voldoen aan alle veiligheidsnormen. Tijdens de motorrijlessen leer je niet alleen de basisvaardigheden, maar ook geavanceerde technieken zoals bochten nemen, remmen en schakelen. We besteden ook aandacht aan defensief rijden en verkeersinzicht, zodat je goed voorbereid bent op alle verkeerssituaties.

Naast het bieden van kwalitatieve motorrijlessen, begrijpen we ook hoe belangrijk het is om je goed voor te bereiden op het theorie-examen. Daarom bieden wij uitgebreide online theorie module bij het bestuderen van de verkeersregels en -borden, zodat je met vertrouwen aan het examen kunt deelnemen. 

Op de motor ervaar je wat echte vrijheid is

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om hun motorrijbewijs te gaan halen. En dat vinden wij hartstikke logisch. Op de motor ervaar je wat echte vrijheid is en geniet je optimaal van de omgeving. Dit maakt motorrijden tot de mooiste manier om jezelf te verplaatsen.

Schrijf je eenvoudig in en beleef de motor-experience

Wil jij snel en efficiënt je motorrijbewijs halen in Breda? Neem dan nu contact met ons op en plan een motor-experience  in. Onze vriendelijke en professionele instructeur helpt je graag op weg naar het behalen van jouw motorrijbewijs. Wees niet langer een passagier, maar word de bestuurder van je eigen avontuur op de weg!

 

Lessen wanneer het jou uitkomt

Voordelige tarieven

Lessen van 60 minuten

Neem contact met ons op

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]