Als je je motorrijbewijs in Breda wilt halen dan kom je naar Verkeersschool Cees&Co. Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van motorrijlessen. Of je nu stiekem al eens een rondje hebt gereden of totaal onervaren bent met het rijden op de motor, bij ons ben je van harte welkom als je je motorrijbewijs in Breda wilt gaan halen.

Onder deskundige leiding je motorrijbewijs in Breda halen

Wil je je motorrijbewijs in Breda behalen met een minimum aan rijlessen? Dan is het zaak een rijschool te vinden die deskundig lesgeeft zodat je zo snel mogelijk de kneepjes van het motorrijden leert. Een motor is iets heel anders dan de auto. Soms gelden er ook andere verkeersregels. Deze moet je uiteraard beheersen voordat je examen kunt doen voor het motorrijbewijs in Breda. Ook een vaardigheid zoals je veilig door een file begeven wordt geoefend. Als je examen gaat doen heb je alle proeven die je moet doen geoefend en beheers je deze volgens de beoordeling van je instructeur.

Maak gebruik van de motor experience

Denk je er al een tijdje over na om je motorrijbewijs in Breda te gaan halen? Als je toch nog twijfelt, maak dan gebruik van de motor experience bij Verkeersschool Cees&Co. Hierin leer je de motor kennen en onze werkwijze. Het duurt 90 minuten. Precies lang genoeg om een goed idee te krijgen. Meld je aan voor de motorrijlessen via het inschrijfformulier. Voor meer informatie kun je het beste contact opnemen via info@ceesenco.nl.

 

Lessen wanneer het jou uitkomt

Voordelige tarieven

Lessen van 60 minuten

Neem contact met ons op

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]