Unieke lesmethode!

Onze unieke lesmethode zorgt al jaren voor een hoog slagingspercentage en is de beste voorbereiding op je examen. Onze theorie module is een zelfstudie programma op internet die je snel en bovendien voordelig de beste voorbereiding geeft om te slagen voor je theorie-examen.

De praktijk opleiding is opgesplitst in 2 blokken.

  • De eerste 90 minuten werken  we volledig individueel (1 leerling) aan de basis van dit examen. Voertuigbeheersing, plaats op de weg, snelheid en gedrag op kruispunten staan hier centraal. 
  • Het tweede blok van 2,5 uur gaan we met max. 2 personen werken aan verplaatsingen, afslaan, spiegelen en een korte instructie over een aantal technische vragen welke onderdeel zijn van het examen. Aansluitend deze laatste les doe je examen bij het CBR.

Door deze lesmethode zijn we in staat je persoonlijk te begeleiden en kunnen we maatwerk leveren en tegelijkertijd concurreren in prijs met rijscholen die wel met 3 soms zelfs 4 leerlingen tegelijkertijd les geven. Kies jij ook voor deze beproefde lesmethode? Schrijf je dan snel in voor onze bromfietsopleiding.

Zorg voor een goede helm en kleding tijdens de bromfietsles

Natuurlijk is een goedgekeurde helm verplicht om te dragen tijdens het lessen en het praktijkexamen. Goede kleding is niet verplicht maar wel aan te raden tijdens de bromfietsles. Zorg dat het comfortabel is, maar ook je handen en polsen goed bedekt. Liefst draag je ook hoge schoenen of laarzen. Veiligheid staat natuurlijk voorop! Wil je meer weten over een bromfiets rijles via Verkeersschool Cees&Co? Laat het ons weten via info@ceesenco.nl. Of meld je direct aan voor een bromfiets rijles!
 

Lessen wanneer het jou uitkomt

Voordelige tarieven

Lessen van 60 minuten

Contact formulier