Verkeersschool Cees&Co is de beste rijschool van Breda en omstreken. Met jarenlange ervaring met het geven van rijlessen aan iedereen die een rijbewijs wil halen heten we je vol vertrouwen welkom als nieuwe kandidaat. Je kunt bij onze verkeersschool rijlessen nemen voor de auto, maar ook voor je motorrijbewijs of voor de bromfiets. Voor welk examen je ook gaat, we doen altijd ons uiterste best om je zo goed mogelijk te begeleiden. Ons doel? Jouw in één keer laten slagen voor het examen.

Neem rijles bij de beste rijschool van Breda

Met onze ruime ervaring in het geven van rijlessen weten we als geen ander wat er komt kijken bij het halen van je rijbewijs. Je kunt gebruik maken van een gratis proefles. Hierin kun je zelf de auto en je instructeur leren kennen. Het geeft ons ook de kans om jouw vaardigheden in te schatten. We kijken dan ook naar welk pakket het beste bij je past. Jij bent uiteindelijk wel gewoon degene die beslist. We bereiden je gedurende het pakket zo goed mogelijk voor op het examen zodat je met een gerust hart in de auto stapt om aan de examinator te laten zien wat je hebt geleerd.

Kom je ook les nemen bij onze verkeersschool?

Verkeersschool Cees&Co heet je graag welkom als kandidaat. Je bent welkom voor een proefles maar je kunt je ook meteen aanmelden bij de beste rijschool van Breda. Heb je vragen? Stuur dan een bericht naar info@ceesenco.nl. We beantwoorden je bericht dan zo snel mogelijk.

 

Lessen wanneer het jou uitkomt

Voordelige tarieven

Lessen van 60 minuten

Neem contact met ons op

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]