Als je 16 jaar bent kun je beginnen met een bromfiets rijles. Op een bromfiets of scooter ben je natuurlijk een stuk sneller op school, op je werk of op je favoriete staplocatie voor het weekend. Tijdens de bromfietsles doe je praktijkervaring op en leer je de theorie die nodig is om veilig met je bromfiets de weg op te kunnen.

Goed voorbereid met een bromfiets rijles

Als je een bromfiets rijles volgt bij Verkeersschool Cees&Co, bereid je je goed voor op het praktijkexamen! Hoeveel lessen je precies nodig hebt, verschilt per persoon natuurlijk. Doorgaans is 4 lessen meer dan voldoende bij ons. Wij geven de rijles op een 4-takt bromfiets. We zullen altijd met maar 1 leerling de weg opgaan. Zo krijg jij alle aandacht tijdens de bromfietsles die je nodig hebt om snel te kunnen slagen voor je examen.

Zorg voor een goede helm en kleding tijdens de bromfietsles

Natuurlijk is een goedgekeurde helm verplicht om te dragen tijdens het lessen en het praktijkexamen. Goede kleding is niet verplicht maar wel aan te raden tijdens de bromfietsles. Zorg dat het comfortabel is, maar ook je handen en polsen goed bedekt. Liefst draag je ook hoge schoenen of laarzen. Veiligheid staat natuurlijk voorop! Wil je meer weten over een bromfiets rijles via Verkeersschool Cees&Co? Laat het ons weten via info@ceesenco.nl. Of meld je direct aan voor een bromfiets rijles!

 

Lessen wanneer het jou uitkomt

Voordelige tarieven

Lessen van 60 minuten

Neem contact met ons op

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]