Wil je graag je rijbewijs voor bromfietsen halen in Breda? Dan schrijf je je in bij Verkeersschool Cees&Co. Dit kun je doen als je 16 jaar of ouder bent. Wij begeleiden je deskundig bij het behalen van het bromfietsrijbewijs. De meeste mensen hebben maar 4 lessen nodig voordat ze op kunnen gaan voor hun praktijkexamen.

Met deskundige lessen je rijbewijs halen voor bromfietsen in Breda

Als je veilig wilt gebruik wilt maken van een bromfiets, dan is het belangrijk dat je de verkeersregels goed kent en toepast. Tijdens de lessen voor bromfietsen door Verkeersschool Cees&Co in Breda leer je alles wat je moet weten. Hierna kun je met een gerust hart examen doen en als je je bromfietsrijbewijs hebt gehaald veilig de weg op.

Minimaal aantal lessen nodig door goed opleidingsplan

Wij stellen altijd een opleidingsplan op. Hierdoor heb je de minimale lessen nodig voordat je op praktijkexamen voor bromfietsen kunt in Breda. De lessen worden bij ons gegeven op een moderne 4-takt bromfiets. Deze heeft dus een automatische versnellingsbak. Als je dan slaagt, mag je ook gewoon op een schakelbrommer rijden. Ga nu je bromfietsrijbewijs halen bij onze verkeersschool en dan profiteer jij ook van al deze voordelen. Schrijf je direct online in. Voor meer informatie kun je ons mailen op info@ceesenco.nl.
 

Lessen wanneer het jou uitkomt

Voordelige tarieven

Lessen van 60 minuten

Contact formulier