Overweeg je om motorrijles te gaan nemen, maak dan nu een afspraak voor een motor experience. Verkeersschool Cees&Co biedt je tijdens deze 90 minuten durende les de mogelijkheid om kennis te maken met het motorrijden en onze werkwijze. Als je nooit eerder op een motor zat, is dit een prima start om kennis te maken met het meest fascinerende motorvoertuig waarmee je de openbare weg op mag.

Ervaar de vrijheid van het motorrijden tijdens een motor experience

De motor experience is een prima keuze als je nog niet precies weet welke motor het beste bij je past. Je krijgt voordat je op de motor stapt de nodige informatie over verschillende motoren, de verschillende rijbewijzen voor de motor en de eisen die hiervoor gelden. Zo is het afhankelijk van je leeftijd met welke motoren je wel en niet mag rijden. Er zijn verschillende examens voor lichte en zware motoren. Aan de hand van de motor experience kun je een weloverwogen keuze maken wat het beste bij je past.

Ga jij binnenkort beginnen met je motorrijlessen?

Ben je iemand die alleen met de motor de weg op wil om tochten te maken of wil je er dagelijks mee naar je werk? Of weet je nog niet wat de toekomst gaat brengen? Als je hoe dan ook geïnteresseerd bent in het halen van je motorrijbewijs dan is de motor experience bij Verkeersschool Cees&Co een uitstekend startmoment. Meld je nu aan via het inschrijfformulier en we maken zo snel mogelijk een afspraak. Heb je nog vragen? Stel ze dan via info@ceesenco.nl

 

Lessen wanneer het jou uitkomt

Voordelige tarieven

Lessen van 60 minuten

Neem contact met ons op

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]