Motorrijexamen praktijk

Reserveer snel je eerste rijles

  Als je het praktijk motorrijexamen wilt gaan afleggen is het belangrijk om vooraf voldoende lessen te nemen. Het besturen van een motor is anders dan het rijden in een auto. Voor het motorrijexamen praktijk zijn specifieke vaardigheden nodig die vooral met evenwicht en verkeersinzicht te maken hebben. Je bent kwetsbaar op een motor, zeker op de snelweg waar de snelheid vaak hoog ligt. Daarom is een gedegen voorbereiding essentieel.

Zo haal je het motorrijexamen praktijk met overtuiging

Als je rijles neemt bij Verkeersschool Cees&Co voor het praktijk motorrijexamen word je begeleid door een deskundige instructeur. Hij of zij neemt met jou alle vaardigheden door die tijdens het examen aan de orde komen. Het gaat dan niet alleen om het kennen van de verkeersregels, maar ook een optimale beheersing van de motor. Anders dan in een auto is het van belang dat je door een juiste houding en snel anticiperen ervoor moet zorgen dat je veilig rijdt. Na deze gedegen lessen ben je optimaal voorbereid op je examen en is de kans van slagen zeer groot.

Wij verwelkomen je graag als cursist

Verkeersschool Cees&Co begroet je graag als cursist voor het praktijk motorrijexamen. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor de theoriecursus. Meld je aan via het inschrijfformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor je eerste motorrijles. Je kunt je ook aanmelden voor de motor experience. Hierin leer je het voertuig en onze werkwijze in 90 minuten kennen! Heb je nog vragen? Neem dan contact op via info@ceesenco.nl.

 

Lessen wanneer het jou uitkomt

Voordelige tarieven

Lessen van 60 minuten

Neem contact met ons op

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]