Als je motorrijlessen wilt nemen, dan vraag je je natuurlijk af wat de prijs zal zijn. Bij ons kun je onder andere kiezen voor een totaalpakket met 10 lessen plus de kosten voor theorieles en het examen, zowel theorie als praktijk. Heb je niet genoeg aan tien lessen dan kun je voor een vast bedrag extra lessen nemen. Zo weet je altijd wat het behalen van je rijbewijs gaat kosten. De kosten van motorrijlessen zijn bij Verkeersschool Cees&Co altijd duidelijk en vind je ook terug op de website.

Voor alle motorrijlessen een duidelijk overzicht van de prijs

Bij Verkeersschool Cees&Co heb je altijd duidelijkheid over de prijs van motorrijlessen. Een standaardrijles van 60 minuten kost bij ons €45,-. Je kunt ook kiezen voor een voordeelpakket voor motorrijlessen om op de kosten te besparen. Dit pakket kost €795,-. Onze ervaren instructeur of instructrice geeft les op een Yamaha XJ6. Je krijgt hiermee het ultieme gevoel van motorrijden en vrijheid. We hebben veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. Je lest dus niet in groepen, maar gewoon alleen.

Neem nu motorrijles voor een aantrekkelijke prijs

Schrijf je meteen in voor motorrijlessen bij Verkeersschool Cees&Co! Wil je eerst de motor en onze werkwijze ervaren? Dan schrijf je je in voor de motor experience! Je vindt alle actuele kosten van de motorrijlessen op onze website. Voor meer informatie mail je naar info@ceesenco.nl.

 

Lessen wanneer het jou uitkomt

Voordelige tarieven

Lessen van 60 minuten

Neem contact met ons op

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]