Steeds meer mensen kiezen voor het volgen van een motorrijopleiding. Vaak zijn dit mensen die al een rijbewijs voor de auto hebben. Maar er zijn ook mensen die bewust voor de motor als vervoersmiddel kiezen. Het volgen van een motorrijopleiding bij Verkeersschool Cees&Co is een uitstekende keuze. We leren je de fijne kneepjes van het vak. Je leert de motor beheersen en besturen alsof je nooit anders hebt gedaan.

De juiste motorrijopleiding voor jouw situatie

Wil jij je motorrijbewijs gaan halen en dan liefst in 1 keer slagen? Dan is een goede motorrijopleiding natuurlijk onontbeerlijk. Je kunt een opleiding voor de lichte motor of voor een zwaardere motor volgen. Voor welke je kiest hangt af van je eigen voorkeur en je situatie. Afhankelijk van leeftijd en ervaring moet je soms eerst beginnen met de motorrijopleiding voor de lichte motor.

Maak nu een afspraak voor je eerste motorrijles

Als je overweegt om de motorrijopleiding te gaan volgen, dan kun je bij Verkeersschool Cees&Co direct een afspraak maken voor je eerste rijles. Wil je eerst kennismaken met het motorrijden, doe dan onze motor experience. Hierin maak je tijdens een 90 minuten durende les kennis met het motorrijden en onze werkwijze. Maak een afspraak of stel je vragen door te mailen naar info@ceesenco.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je eerste rijles of de experience in onze agenda te zetten. Of schrijf je direct in voor de motorrijopleiding!

 

Lessen wanneer het jou uitkomt

Voordelige tarieven

Lessen van 60 minuten

Neem contact met ons op

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]