Heb je nog geen ervaring en wil jij graag autorijles volgen in Breda en omgeving? Wil je weten wat je allemaal gaat leren en hoe wij dit aanpakken? Ervaar het zelf tijdens een proefles of een introductieles. Zo leer je de auto kennen en maak je kennis met de rijinstructeur die jou gaat helpen met het behalen van je rijbewijs. Ook kun je meteen al je vragen stellen. Lees hieronder of je gaat voor een proefles of een introducties.

Proefles (60 minuten)

Bij het behalen van het rijbewijs is het belangrijk dat er een klik is tussen de leerling en de instructeur. We halen je thuis of op school op en na de kennismaking geven wij een korte introductie. Zo weet je precies wat er staat te wachten. Je gaat direct achter het stuur plaatsnemen en zoeken een rustige omgeving om een aantal oefeningen te doen. Ideaal al je kennis wilt maken en als je al wat ervaring hebt. Een proefles is vrijblijvend en verplicht je tot niets. De kosten van een proefles is € 25,- maar als je besluit om bij Verkeersschool Cees & Co je opleiding te volgen krijg je dit bedrag als extra korting terug en is deze proefles gratis.

Introductieles (90 minuten)

Wil je naast kennismaken met de instructeur wat uitgebreider opleidingsadvies dan is 60 minuten erg kort en is deze introductie les meer iets voor jou. We kunnen je meer oefening laten doen om te beter ontdekken wat je niveau is. Hierna nemen we je kort mee door de opleiding en de lesonderdelen en geven een indicatie het te verwachten aantal lessen.  Deze introductieles helpt je in het kiezen van je rijschool en het het je  eventuele lespakket.  Ideaal voor de starter! Een introductie les is vrijblijvend en verplicht je tot niets. De kosten van een introducietles is € 37,50 maar als je besluit om bij Verkeersschool Cees & Co je opleiding te volgen krijg je dit bedrag als extra korting terug en is deze introductieles gratis.

Lessen wanneer het jou uitkomt

Voordelige tarieven

Lessen van 60 minuten

Neem contact met ons op

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]