Het halen van je rijbewijs kan een flinke uitdaging zijn wanneer je last hebt van ADHD. Wanneer je door de stad rijdt zijn er heel wat afleidingen, terwijl je juist extra moet concentreren tijdens het autorijden. Ook kan het aanleren van de nieuwe informatie een uitdaging vormen. Daarom hebben we bij Verkeersschool Cees & Col een speciale rijles ontwikkeld voor mensen met ADHD.

Rijles voor mensen met ADHD, hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer je last hebt van ADHD kan het halen van je rijbewijs lastiger zijn dan het voor andere mensen is. Dat wil echter niet zeggen dat het niet mogelijk is. Integendeel zelfs, met onze gespecialiseerde rijles voor ADHD haal ook jij op een effectieve manier je rijbewijs. Tijdens het volgen van de rijlessen wordt je intensief begeleid en leer je het autorijden middels een stap-voor-stapmethode. Hierbij krijg je duidelijke instructie en de begeleiding die jij nodig hebt.

Is onze speciale rijles voor ADHD iets voor jou?

Wil je graag meer weten over onze rijopleiding? Laat dan je gegevens achter. Wij bellen je vervolgens zo snel mogelijk terug om al je vragen te beantwoorden. Wil je direct een proefles volgen? Hiervoor schrijf je jezelf eenvoudig in via onze website. Naast de speciale rijles voor ADHD bieden we ook gespecialiseerde rijlessen voor mensen met autisme of faalangst.

Lessen wanneer het jou uitkomt

Voordelige tarieven

Lessen van 60 minuten

Neem contact met ons op

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]