Rijlessen voor mensen met angst

Reserveer snel je eerste rijles

 Cees & Co biedt speciale rijlessen voor mensen met angst. Deze rijlessen zijn speciaal voor mensen die al wel een rijbewijs hebben, maar niet meer durven rijden of die met spanningsklachten de auto in stappen. Heb jij hier ook last van? Dan is het belangrijk om te weten dat je niet alleen bent. Bijna 1 miljoen Nederlanders kampen namelijk in meer- of mindere mate met rijangst.

Zelfverzekerd de weg op dankzij rijlessen voor mensen met angst

Het kan heel wat problemen met zich meebrengen als je last hebt van rijangst. Zo wordt je een stuk afhankelijker wanneer je jezelf van A naar B wilt verplaatsen. Dit levert vaak vervelende situaties op. Gelukkig is er wat aan te doen. Vaak zijn slechts enkele rijlessen al genoeg om grote resultaten te bereiken. Tijdens de lessen brengen we de rijangst in kaart. Het eerste doel hierbij is het voorkomen van deze rijangst en veel vaker het goed leren omgaan met deze rijangst.

Zijn onze gespecialiseerde rijlessen iets voor jou?

Veel mensen met rijangst hebben baat bij onze rijlessen. Maar liefst 80 procent van de mensen met rijangst geeft aan, na het volgen van de lessen weer ontspannen aan het verkeer te kunnen deelnemen. De rijlessen worden individueel gegeven waarbij je thuis wordt opgehaald en afgezet. Weet je niet zeker of je last hebt van rijangst? Vul dan online onze test in en kom erachter!

Schrijf je in voor je eerste rijles

Wil jij weer met een veilig gevoel in de auto stappen? Zelfverzekerd zijn in het verkeer? Schrijf je dan in voor onze rijangstbegeleiding. Een afspraak maken doe je heel eenvoudig via onze website. Wil je eerst meer weten? Laat in dat geval even je gegevens achter. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug en beantwoorden al je vragen. Indien je rijangst is veroorzaakt door een auto-ongeluk buiten jouw schuld, kun je de kosten voor de rijangstbegeleiding vaak declareren bij de tegenpartij. 

Lessen wanneer het jou uitkomt

Voordelige tarieven

Lessen van 60 minuten

Neem contact met ons op

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]