Verkeersschool Cees&Co is een rijschool in Breda met rijlessen voor verschillende motorvoertuigen. Wij geven uiteraard autorijles maar je kunt bij ons ook rijles voor het bromfietsexamen nemen en niet te vergeten motorrijles. Met het halen van je bromfietsrijbewijs kun je starten als je zestien jaar bent. Dan mag je ook al beginnen met het behalen van de theorie voor je auto rijbewijs. Autorijlessen mag je nemen vanaf dat je 16,5 jaar oud bent. Onze rijschool in Breda zorgt voor uitstekende begeleiding voor alle soorten rijlessen.

Bijzondere aandacht van onze rijschool in Breda

Als je tijdens het nemen van rijlessen speciale aandacht nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je aan faalangst lijdt, dan houden we daar rekening mee. Zo wordt de kans dat je ondanks dat toch je rijbewijs haalt meteen een stuk groter. Ook bij stoornissen zoals autisme of ADHD kan het soms nodig zijn om de rijlessen extra aandacht te geven. Ook daarvoor kun je terecht bij onze rijschool in Breda. Verkeersschool Cees&Co staat bekend om het geven van speciale lessen aan kandidaten die dit nodig hebben.

Een vertrouwd adres voor je rijlessen

Bij Verkeersschool Cees&Co ben je op een vertrouwd adres voor je rijlessen. Wij geven onze cursisten alle aandacht. Wij zijn een rijschool in Breda waar je op kunt vertrouwen als het om aandacht en service voor onze kandidaten gaat. Wil jij ook je rijbewijs halen bij een ervaren instructeur? Maak dan nu een afspraak voor een proefles via ons contactformulier. Of schrijf je direct in! Bij vragen stuur je een mail naar info@ceesenco.nl.

 

Lessen wanneer het jou uitkomt

Voordelige tarieven

Lessen van 60 minuten

Neem contact met ons op

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]