Rijschool voor mensen met autisme

Reserveer snel je eerste rijles

 Een gespecialiseerde rijschool voor mensen met autisme, bestaat dat? Jazeker, je vindt het bij Cees & Co. Bij onze rijschool vind je een erkende instructeur voor mensen met autisme, ADHD en faalangst. Met ruime ervaring in het geven van deze bijzondere rijlessen en met een passie voor het vak, zorgen wij ervoor dat ook jij je rijbewijs haalt.

Een rijschool voor mensen met autisme, wat houdt dat precies in?

Dat je autisme hebt, hoeft niet te betekenen dat je je rijbewijs niet kunt halen. In tegendeel zelfs, met onze professionele begeleiding heb ook jij binnenkort je rijbewijs op zak. Mensen met autisme leren vaak op een speciale manier. Dat heeft te maken met de manier waarop de hersenen nieuwe informatie verwerken. Bij onze rijschool voor mensen met autisme krijg je rijles door middel van een stap-voor-stapmethode. Hierbij krijg je duidelijke instructies en geven wij je de begeleiding die je nodig hebt.

Zo zien de rijlessen voor mensen met autisme eruit

Net zoals de reguliere rijlessen, duurt de rijles voor mensen met autisme ook 60 minuten. Als aanvulling op de rijlessen maken we gebruik van i-theorie om niet alleen de praktijk, maar ook de theorie op een duidelijke manier over te brengen. De theorie dient als ondersteuning op de rijlessen in de praktijk.

Meer weten over onze rijschool voor mensen met autisme?

Wil jij graag meer weten over onze speciale rijlessen voor mensen met autisme? Of wil je zelfs zo snel mogelijk aan de slag gaan met onze gespecialiseerde rijlessen? Laat je gegevens achter, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug!

 

Lessen wanneer het jou uitkomt

Voordelige tarieven

Lessen van 60 minuten

Neem contact met ons op

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]