Zodra je 16 jaar bent mag je op een scooter rijden, mits je scooter lessen hebt genomen en je praktijkexamen hebt gehaald. Door een goede voorbereiding is de kans het grootst dat je in één keer slaagt voor dit examen. Bij Verkeersschool Cees&Co kun je scooter lessen nemen. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent als je examen gaat doen. In één keer slagen is het doel. Niet alleen van jou, maar ook voor ons als rijschool.

Informeer naar onze unieke lesmethode!

Als je scooterles neemt en je rijbewijs haalt kun je je veel sneller verplaatsen dan op de fiets of lopend. Om dit te kunnen doen, moet je voldoende lessen nemen. De lessen bereiden je voor op het scooter praktijkexamen. Wij geven de lessen op een 4-takt bromfiets. Dit is met een automatische versnellingsbak. Heb je je examen op dit voertuig gehaald? Dan mag je ook gewoon op een schakelscooter rijden.

Wil jij binnenkort op je eigen scooter rondrijden?

Neem dan nu je eerste rijles bij Verkeersschool Cees&Co. We nemen alle tijd voor je, ook als je nog onzeker bent en nog geen enkele ervaring hebt. Al snel zal je merken dat het rijden je makkelijker afgaat en word je ook zekerder in het verkeer. Zodra je er klaar voor bent, kun je het examen afleggen voor je bromfietsrijbewijs. Heb je vragen? Laat het ons weten via info@ceesenco.nl.

Lessen wanneer het jou uitkomt

Voordelige tarieven

Lessen van 60 minuten

Neem contact met ons op

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]